Snabb leverans - Bytesrätt

Om oss

Hej!
Jag heter Patrik Norén och äger PrylTokigt som är en del av Firma Patrik Norén.
Jag har arbetat med distanshandel sedan 2006 och det är tack vare familj, släktingar och vänner som mitt arbete med mina företag har gått framåt så pass fort. Jag driver totalt fyra webshopar i olika branscher och inriktningar.När jag inte jobbar med mina företag tycker jag om att se på film, att spela in podcasts, att utöva Geocaching samt att gå på loppisar och auktioner.


2006 startade jag upp företaget Patrik Noréns Bouleservice i Eskilstuna som började i mitt lilla rum hemma med ett skåp som lager. På den tiden gick min marknadsföring ut på den s.k. mun-mun-metoden, det vill säga det spreds mellan vänner och vänners vänner samt ett partytält med prylar på tävlingar och träffar. Då var det mailadress eller ett telefonnummer man fick använda för att beställa. Först 2008 kom den första hemsidan till och 2010 var den första s.k. klicka-och-köpshopen aktiv. Boule har dock en begränsad kundkrets i Sverige vilket gjorde att jag var tvungen att vidga mina vyer mot flera branscher och inriktningar.

2008 startade jag PrylTokigt som till en början var tänkt att sälja ut överblivna varor och begagnade varor från Bouleservice via Tradera. Dock visade det sig vara olönsamt och det tog inte lång tid innan butiken fick ligga i dvala och avvakta bättre tider.

Sen kom 2016sökandet efter äldre och ovanliga filmer som inte finns att tillgå på någon streamingtjänst uppmärksammades av filmsamlare och filmintresserade (som jag själv). Kort och gott DVD, Blu-Ray, VHS och CD blev mer eftersökta, och det med råge. PrylTokigt återupplivades på Tradera och där började jag lägga upp filmer och böcker i mängder. Det var en lyckad historia och idag har PrylTokigt närmare 1000 unika omdömen med ett lager på mellan 800-1000 artiklar aktiva.

Året blev 2018…
Jag träffade min sambo som lärde mig om något som kallades Geocaching, jag fick förklarat för mig att man letade skatter med hjälp av GPS och eftersom jag är hyfsat öppensinnad och tycker om naturen. Det tog inte mer än ett år innan jag fastnade i en värld bland plastburkar, spårbara objekt och event. Därefter tog det inte lång tid innan jag även fann att Geocaching är något som kräver material, allt från burkar som ska gömmas till papperslappar att signera. I slutet på 2019 var en webshop installerad och marknadsförd. Tack vare kunder och bekanta som rådgivande organ kan jag välja ut vilka artiklar som är attraktiva och intressanta.